Let us bake cookies for the dark side

Oh, inspiration...


När jag får tid och råd... ohoh..


:)Livet livet livet!


Börjar denna uppdatering med att säga att jag fått en försmak på hur de kommer se ut i början av hösten för mig, hee.

2 PM på g, två möten för höstens nollning, och tre (?) till inplanerade. Men jag har inget emot det, bara jag skaffar mig lite koll under maj på vad och när allt ska göras :) ska sätta mig med almanckan de sista jag gör ikv o kika lite.

Kvällen har inneburit lite olika samtal hit och dit, lite mat, lite läsa och lite tv. Just nu är det en genusartikel som jag har bestämt ska hjälpa oss imorrn, jajjemen ;)
När sedan Criminal Minds är över blir det sista packningen, och läggdags, tagga för att skriva imorgon! Kommer gå alldeles excellent för oss tjejer!Detta är min hjärna


nHIOFNWNI%&/()=34£@£££\}][beroendevariabel=effektvariabel....

Och inte har jag pluggat tillräckligt känns det som ändå, hee


Juste... GAAAAAAH!


120412


Jag inledde morgonen med att byta min livs första propp, den du! :) Försökte ringa mamma för att dubbelkolla om jag var på rätt spår gällande tillvägagångssätt, lyckade skrämma livet ur henne så där på morgonkvisten..
Sen så kunde jag och Jennie cykla till skolan idag, yay!

Nu blir det att smacka in lite föreläsningar i hjärnan! (och lite mandarin in munnen hehe)Den här låten hjälper en bit på väg!


Piska då!

Update sen sist:

Förflyttat mig med buss från Uni - hem.
Därefter har jag tittat på tv, tagit en skön liten prommis, ätit, duschat och haft lite quality time med min kära Roomie som ska bege sig hemåt för en fältstudie på vår gamla skola... Inte ett dugg avis på det hon ska göra, inte alls. Det låter skitkul tycker jag! :)

Nu blir det lite mer tv en stund, "Chuck", innan jag kör sista racet för ikväll!
Planen för imorgon är såklart ännu mer tentaplugg, och troligen tvätta.. Nice ;) hee


Tjejen som myser i soffan och försöker peppa för att bli disciplinerad, hehe..Tenta på G (gärna ett VG...hee)


Så, efter en liten lunch bestående av den (faktiskt) goda fyllda köttfärslimpa och makaroner som jag gjorde som avslappning igår kväll, så fortsätter jag och Jennie vidare med vårt tentaplugg.. Det är så skönt att sitta på biblioteket och skriva, just nu med Melissa Horn i lurarna.

Tenta kör vi på fredag morgon, efter det blir det besök på vårdcentralen för min del och på kvällningen vankas det utgång! Det är de sista två jag längtar till hehe.

Nä, nu blir det att skriva lite mer om kvantiva och kvalitativa metoder ;)