L #1

När de möts är hon 14. Hon har inte en aning om att när hon går in genom dörren på sin mammas jobb, att hon skulle gå därifrån med en hjärtrytm som aldrig skulle gå tillbaka till normalt.
För det vad han gör. Hon vänder sig om, inte för att hon kopplar hans röst med något, hon gör inga medvetna val alls. Men hon vänder ändå. Ser en lång figur. Han tittar. Tio minuter senare har han tilltalat henne. 15 minuter går hon därifrån.

Den sommaren blir inte alls som hon tänkt. Han kommer in i hennes liv. Blir en del av hennes tillvaro, hon i hans. Familjerna möts.
När sommaren är över blir hon bemött på ett annat sätt. Hon tycker det är barnsligt, men bryr sig inte. Livet är klart nu.
En ljuvlig lugn månad av skolan får de. Han pekar i matteboken åt henne, hon pekar i kokboken åt honom. Sen tar friden slut. En av de sista varma eftermiddagarna kommer de hem till honom. Han hänger upp hennes jacka, som han har burit, på en krok. Öppnar ett brev. Ringer ett nummer. Två timmar senare är inget som förut.


Kommentarer
Postat av: Caroline

tack så mkt :) och detsamma :D

2011-02-24 @ 19:29:57
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback