Missing You

Jag saknar dig faktiskt.
Det vi hade, har nog inte haft så goda tider som vissa med dig.

Glömmer. Dig. Inte.


/J


L #2

Han måste till huvudstaden, genom snabba beslut blir det att hon följer med. Hon vill ha de orden som säger allt från hans ansikte.
De står därför på perrongen när kylan håller på att tränga sig in. Han pussar på pannan, pratet är vardagligt. Inget ska benämna de som kanske inte behöver hända.

Vid dagens slut har det hänt. Den här gången sitter han bredvid henne på en bänk, håller om. Hon vill inte skaka. Men det är vad hon gör.
De kommer hem. Han ringer sina föräldrar, hon sina. Åker hem. Berättar med röst som är utdöd a på känslor.

Han måste iväg. Han har nämligen krigsträning som behövs i Mellanöstern. Hon vill skrika. Han vill det med. Det ska ju inte ta slut.

Men en månad senare står de där. På en flygplats. De har fått fem minuter helt fria. Hon håller om hårt, försöker hålla tillbaka de där tårarna som har kommit nästan jämt sen det blev klart med resan och vart...
Han viskar ömma ord som ingen får höra eller veta. 

"Jag önskar jag fått se dig fylla femton"
"Älskar dig mer än något" 


Finaste

Livet är fullt av fint.
Muggen jag köpte, underkäderna och blommorna som oxå blev köpta idag... och så förstås denna klocka.
Är väl nåt år eller så som jag suktat:

Kärlek./L

L #1

När de möts är hon 14. Hon har inte en aning om att när hon går in genom dörren på sin mammas jobb, att hon skulle gå därifrån med en hjärtrytm som aldrig skulle gå tillbaka till normalt.
För det vad han gör. Hon vänder sig om, inte för att hon kopplar hans röst med något, hon gör inga medvetna val alls. Men hon vänder ändå. Ser en lång figur. Han tittar. Tio minuter senare har han tilltalat henne. 15 minuter går hon därifrån.

Den sommaren blir inte alls som hon tänkt. Han kommer in i hennes liv. Blir en del av hennes tillvaro, hon i hans. Familjerna möts.
När sommaren är över blir hon bemött på ett annat sätt. Hon tycker det är barnsligt, men bryr sig inte. Livet är klart nu.
En ljuvlig lugn månad av skolan får de. Han pekar i matteboken åt henne, hon pekar i kokboken åt honom. Sen tar friden slut. En av de sista varma eftermiddagarna kommer de hem till honom. Han hänger upp hennes jacka, som han har burit, på en krok. Öppnar ett brev. Ringer ett nummer. Två timmar senare är inget som förut.


Film

Blir som sagt bio ikväll
Sanctum är det som gäller, med lite snacks o choklad till, yay!

/J

110223

Onsdagsmorgon. Ledigt hela dan
Idag blir planen bokrea, fika och bio ikv :D

Fixa mig och frukost först, så bär det ut strålande solsken sen.
/J


Det jag vill ha här

Jag ska snart duscha, väntar på lite grejer bara...

Ge mig tillbaka det jag vill ha
Låt det få stanna kvar
Ge mig vetskapen om hur
Vill inte
bara vänta på morgondagen längre
Hur mycket den än ger.../J
Let it rockDen här spelas om och om och....

Livet tickar på halvbra annars.


/J